Contact en verkoop

Studio Pauline Stoopman

De Pas 34

8021GR Olst

Nederland

info@paulinestoopman.nl

+31613859393

Achtergrond

Opleiding: Kunstacademie Rotterdam, Tekenen en Schilderen. Ik maak zowel autonoom als toegepast werk (muurschilderingen in de openbare ruimte, gordijnontwerpen voor particulieren en musea, grafisch werk: huisstijl, magazine, boek).


Het werken met digitale media heeft mij op het spoor gebracht van het ontwerpen van dessins die gebruikt kunnen worden in meerdere toepassingen.


Ik bekijk een geprinte stof niet heel anders dan een schilderij of tekening. Het gaat om kleur, vorm, verhoudingen, compositie en verbeelding van een onderwerp. Ik ben op zoek naar universele beelden, die verwonderen, het oog vasthouden. Ik hou van eenvoud en contrast. Inspiratiebron zijn alle structuren zoals die zich in de natuur voordoen of door mensenhanden zijn gemaakt.

Over

Pauline Stoopman ontwerpt dessins voor het interieur en print stoffen in eigen beheer. De stoffen zijn onder andere toepasbaar voor gordijnen, kussens en wanddecoraties.

Samenwerking

Omdat ik denk dat samenwerking inspirerend  en uitdagend is zou ik graag in contact komen met ontwerpers uit andere disciplines. Samen brainstormen, ervaringen delen en misschien samen iets maken, het zou zo maar kunnen.


Ben je bijvoorbeeld een meubel-, textiel- of interieurontwerper en voel je je aangetrokken tot mijn ontwerpen, dan zou ik het heel leuk vinden als je contact met me opneemt. Wie weet zit er iets in voor ons beiden.

Op alle dessins, fotografie en teksten op deze website rust copyright.

Pauline Stoopman dessin- en productontwerp